Over GROENE OGEN

 

WIE ZIT ERACHTER

Hi ik ben Iris Schut, aangenaam!

Ik ben met blauwe ogen geboren, maar al snel kleurden ze groen. Naast Haagse bakfietsmoedâhr, ben ik founder van De Contentstilist en altijd bezig met het thema duurzaamheid.

Tijdens de zomervakantie van 2019, waarin ik in mijn hangmat me lag druk te maken over de wereld, ontstond Groene Ogen: opgeruimde ideeën bedenken, uitvoeren, opsporen én jou ermee inspireren. Om zo in mijn vrèje tèd iets te DOEN in plaats van het er alleen over te hebben.

Offline ben ik veel in mijn Haagse buurtje te vinden, wandelend in de duinen of op de bank met een goed boek. Ook ben ik fan van plantaardig eten, groene sneakers en hoor je uit mijn speakers heel veel jazz, fado of keihard Maria Carey.

Hi ik ben Iris, aangenaam!

Ik ben met blauwe ogen geboren, maar al snel kleurden ze groen. Naast Haagse bakfietsmoedâhr, ben ik founder van De Contentstilist en altijd bezig met het thema duurzaamheid.

Tijdens de zomervakantie van 2019, waarin ik in mijn hangmat me lag druk te maken over de wereld, ontstond Groene Ogen: opgeruimde ideeën bedenken, uitvoeren, opsporen én jou ermee inspireren. Om zo in mijn vrèje tèd iets te DOEN in plaats van het er alleen over te hebben.

Offline ben ik veel in mijn Haagse buurtje te vinden, wandelend in de duinen of op de bank met een goed boek. Ook ben ik fan van plantaardig eten, groene sneakers en hoor je uit mijn speakers heel veel jazz, fado of keihard Maria Carey.

Of je nou bruine, blauwe of grijze irissen hebt, ook jij kunt groene ogen krijgen!